میگوی دریایی و پرورشی

میگو در مقایسه با گوشت پروتئین بالاتری دارد و به دلیل نداشتن بافت همبند به راحتی هضم  می شود همچنین سرشار از اسید های چرب امگا ۳ است و وجود همین چربی موجب می شود به جای کلسترول بد، کلسترول خوب خون بالا برود بنابراین مصرف میگو با کاهش خطر بیماری‌های قلبی _ عروقی همراه است و حافظه را تقویت می‌کند .

میگو منبع غنی از ویتامین‌های  A ،B ،B6 ،C ،D ،E  و املاحی چون کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم، سدیم، روی، مس، منگنز، و سلنیوم است.

کنسرسیوم صادراتی آبزیان بر زنجیره تامین و تولید نظارت دارد، که این نظارت شامل تامین لارو میگو، نرسری، رشد، برداشت، فرآوری و بسته بندی می باشد.

سایز میگو های ارایه شده توسط کنسرسیوم صادراتی آبزیان از ۲۰-۱۰ تا سایز ۱۰۰-۸۰  می باشد.

میگو های تولید و ارایه شده توسط ما یک غذای سالم است که می توان آن را به صورت کبابی، میگو پلو، خورشتی و میگو پفکی طبخ  کرد.

ما هم اکنون محصولات خود را در داخل کشور بفروش می رسانیم و همچنین به کشورهای اتحادیه CIS، عمان و قطر صادر کنیم، ما بر زنجیره تامین نظارت داریم، که شامل پرورش، برداشت، فرآوری و بسته بندی می باشد.

ما قادر به تولید ماهی سالم، بسته بندی وفروش داخلی و صادرات هستیم.

HOSO Shrimp
PTO Shrimp
PD Shrimp
pud
فهرست