ماهی سی باس آسیایی

ماهی سی باس آسیایی از نظر کیفیت و طعم از برترین های دنیاست. بوی ملایم و گوشت دلپذیری داشته، تیغ ریز ندارد. در هر ۱۰۰ گرم گوشت ماهی سی باس آسیایی تقریبا ۱۹/۵ گرم پروتئین و ۰/۱ گرم چربی وجود دارد کلسیم، فسفر، آهن و پتاسیم از مواد معدنی و ویتامین های گروه ب و امگا ۳ از ارزش های دیگر این ماهی است وزن این ماهی بین ۴۰۰ تا ۱۰۰۰ گرم بوده و مناسب برای پخت به صورت کبابی، سرخ کردن، خورشتی (قلیه ماهی) و سوخاری است.

این ماهی بومی منطقه بارماند استرالیاست و هم اکنون در سطح وسیعی از آبهای شور جنوب کشور پرورش داده می شود . ماهی سی باس تولیدی و فرآوری شده کنسرسیوم از بالاترین سطح کیفی و سلامت برخوردار است .

ما هم اکنون محصولات خود را در داخل کشور بفروش می رسانیم و همچنین به کشورهای اتحادیه CIS، عمان و قطر صادر کنیم، ما بر زنجیره تامین و تولید نظارت داریم، که شامل پرورش، برداشت، فرآوری و بسته بندی می باشد.

ما قادر به تولید ماهی سالم، بسته بندی وفروش داخلی و صادرات هستیم.

Sea Bass fillet
Whole Sea Bass
فهرست