پودر ماهی
پودر ماهی خشک به عنوان منبع پروتئین در تولید غذای دام استفاده می شود. این محصول جامد از آبگیری، پختن، جداسازی، خشک کردن و آسیاب ماهی کامل و یا ضایعات ماهی بدست می آید.
پودر ماهی بدلیل خلوص، تازگی، بالا بودن پروتئین، اسیدهای آمینه، مواد معدنی(نظیر کلسیم، مس، آهن، فسفر)، ویتامین هایی نظیر B2، B3، B4، B5، B12 و پایین بودن ازت آزاد مهمترین عنصر در تولید خوراک دام ، طیور، آبزیان است.
به صورت میانگین پودر ماهی با کیفیت حاوی ۶۰ تا ۷۰ درصد پروتئین، ۲ تا ۱۴ درصد چربی، ۶ تا ۱۲ درصد رطوبت و ۱۸ تا ۲۵ درصد خاکستر می باشد. ارزش هضم پذیری این محصول بالاتر از ۹۵ درصد هست .
- بدلیل داشتن ساختار منظم
- بهبود ایمنی در قبال بیماری
- بهبود کیفیت گوشت ماهی، دام و طیور