میگوی دریایی و پرورشی
میگو در مقایسه با گوشت پروتئین بالاتری دارد و به دلیل نداشتن بافت همبند به راحتی هضم می شود همچنین سرشار از اسید های چرب امگا ۳ است و وجود همین چربی موجب می شود به جای کلسترول بد، کلسترول خوب خون بالا برود بنابراین مصرف میگو با کاهش خطر بیماریهای قلبی _ عروقی همراه است و حافظه را تقویت میکند .
میگو منبع غنی از ویتامینهای A ،B ،B6 ،C ،D ،E و املاحی چون کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم، سدیم، روی، مس، منگنز، و سلنیوم است.
کنسرسیوم صادراتی آبزیان بر زنجیره تامین و تولید نظارت دارد، که این نظارت شامل تامین لارو میگو، نرسری، رشد، برداشت، فرآوری و بسته بندی می باشد.
سایز میگو های ارایه شده توسط کنسرسیوم صادراتی آبزیان از ۲۰-۱۰ تا سایز ۱۰۰-۸۰ می باشد.
میگو های تولید و ارایه شده توسط ما یک غذای سالم است که می توان آن را به صورت کبابی، میگو پلو، خورشتی و میگو پفکی طبخ کرد.
ما قادر به تولید وصادرات سالیانه ۱۲۰۰ تن میگو هستیم.