ماهی قزل آلا
این ماهی از لحاظ داشتن سطوح بالایی از پروتئین ها و اسیدهای چرب امگا ۳ جز ماهیان مغذی محسوب شده و یک گزینه عالی و بسیار سالم برای یک وعده غذایی محسوب می شود و مصرف آن سبب کاهش خطر ابتلا به بیماریها از جمله نارسایی های قلبی است همچنین باعث کاهش افسردگی و جبران عنصر سلنیوم در افراد تیروئیدی میگردد.
ما هم اکنون با استفاده از تکنولوژی های مدرن و هدایت تولید به سمت محصولات ارگانیک محصولات خود را به کشورهای اتحادیه CIS، عمان و قطر صادر کنیم، کنسرسیوم صادراتی آبزیان بر زنجیره تامین و تولید نظارت دارد، که این نظارت شامل تامین لارو ماهی، رشد، برداشت، فرآوری و بسته بندی می باشد.
ما قادر به تولید وصادرات سالیانه ۱۶۰۰ تن ماهی قزل آلا هستیم. همچنین تولیدات سالم و تازه را برای مشتریان خود تضمین می نماییم.