میگو پرورشی و دریایی

میگو در مقایسه با گوشت پروتئین بالاتری دارد و به دلیل نداشتن بافت همبند به راحتی هضم می شود همچنین سرشار از اسید های چرب امگا ۳ است و وجود همین چربی موجب می شود به جای کلسترول بد، کلسترول خوب خون بالا برود بنابراین مصرف میگو با کاهش خطر بیماری‌های قلبی _ عروقی همراه است و حافظه را تقویت می‌کند .

میگو منبع غنی از ویتامین‌های  A ،B ،B6 ،C ،D ،E و املاحی چون کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم، سدیم، روی، مس، منگنز، و سلنیوم است

میگوهای تولید و ارایه شده توسط ما یک غذای بسیار لذیذ و سالم است که می توان آن را به صورت کبابی، میگو پلو، خورشتی و میگو پفکی طبخ  کرد.

میگو
فهرست