آموزش آنلاین

فناوری تولید خوراک و مدیریت تغذیه آبزیان

مدرس: مهندس عابد اوانی (متخصص تغذیه آبزیان)

زمان:یکشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۰

ساعت:۱۳

تماس:۰۹۱۶۵۸۵۵۱۳۵  _  ۰۹۳۶۸۸۰۲۵۰۹  _   ۰۶۱۳۲۹۰۷۵۰۲

سرفصل ها :

  • تغذیه و رشد
  • فیزیولوژی تغذیه
  • متابولیسم انرژی
  • اجزای غذایی و نیازهای تغذیه ای
  • مهمترین اجزای مورد استفاده در جیره غذایی آبزیان
  • افزودنی ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست