میگو (Shirmp)

میگو در مقایسه با گوشت پروتئین با کیفیت بالاتری دارد،  همچنین سرشار از اسید های چرب امگاـ۳ است و وجود همین چربی موجب می شود به جای کلسترول بد، کلسترول خوب خون بالا برود. میگو بین غذاهای دریایی، بیشترین کلسترول را دارد

پروتئین و سلنیوم میگو بالاست و میزان ویتامین A، D و B12 میگو از دیگر ویتامین های آن بالاتر است و به رفع کم خونی کمک می کند. یکی از املاح معدنی که در میگو به میزان زیادی یافت می شود، سلنیوم است که احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ و انواع سرطان خون را کاهش می دهد. میگو یک غذای دریایی بسیار خوشمزه و لذیذ است که می توان آن را به صورت کبابی، میگو پلو، خورشتی و میگو پفکی تهیه کرد.

 

فهرست